Nieuws

 

Reageren op nieuwsberichten van Schaatsclub Mooie Nel kunt u op onze web-log: www.mooienel.wordpress.com

 

22-02-2019

Thialf.
Op zaterdag 16 maart gaat weer een groep naar Thialf, traditioneel eerst koffie met appeltaart bij Roel en daarna richting Heerenveen. De dag en het seizoen wordt ook weer traditioneel afgesloten met een diner bij Driewegsluis in Nijetrijne.

 

21-02-2019

Nieuwe leden
Vandaag heeft de club twee nieuwe leden mogen verwelkomen, daar zijn we heel erg blij mee, vooral omdat het jeugdleden zijn. De toekomst van Schaatsclub Mooie Nel is daarmee veilig gesteld!
Marloes en Sarah van harte welkom, we wensen jullie veel plezier bij onze club..

 

14 02-2019

Blaren!!
Vanwege een breuk in een van zijn schoenen moest Hans nieuwe schoenen laten aanmeten. Na de eerste poging om ze perfect aan de voeten te föhnen was het na een paar ronden al foute boel. Terug naar van der Hoorn dus. Voor de 2e poging werd ruim de tijd genomen, desondanks, toch weer blaren. Gaat dat nog goedkomen voor de LLTT of gaat Hans die 500 ronden op de Salomons rijden? We zijn benieuwd.

 

 

03-02-2019

LLTT
Nog 4 weken te gaan tot de LLTT, een speciale dit keer. Vanwege het jubileumjaar gaan we weer een echte 11 Stedentocht rijden, 500 ronden, 1000 bochten. Er hebben zich 21 deelnemers gemeld om aan deze monstertocht te gaan beginnen. De start voor de 500 ronden is om 06.00 uur. De deelnemers aan de overige afstanden starten zoals gewoonlijk om 09.45 uur.
Muziekvereniging Eensgezindheid uit Halfweg komt om 11 uur de boel opvrolijken, om 12.00 uur is er erwtensoep van Maarten, kortom het wordt weer een mooi feest.

 

02-02-2019

Techendorf
Mooie Nel maakt indruk, prachtige prestaties op de Weissensee!
De officieel door Mooie Nel geschaatste afstand is 2250 km met als resultaat 10 kruisjes. Ben spant de kroon met 3 x 200 km, klasse Ben!
Nu dus 52 x 200 km op de Weissensee, wanneer stopt die man!!
Marcel zegt tevreden te zijn over zijn SaloKings, maar dat was wel pas een dag later. Peter Margriet en Hans hebben het maximale eruit gehaald, daardoor kwamen zij gezamenlijk in het donker aan, klasse. Voor Margriet was het haar eerste kruisje, die vergeet je nooit meer! Ook jij behoort nu tot het selecte gezelschap van taaie doorzetters die echt kunnen schaatsen. Piet is met een tand minder en een vinger uit de kom gefinisht, klasse Piet. George is samen met hem over de streep gekomen, klasse George. Ook Cor heeft er weer een kruisje bij, klasse Cor.
Jan heeft 2 x 100 km gereden, Angela 150 km Klasse Jan en Angela, Mooie Nel is supertrots op jullie allemaal.
Volgende week de felicitaties en de sterke verhalen bij Maarten.

 

26-01-2019

De Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee is weer van start gegaan, Schaatsclub Mooie Nel is er natuurlijk bij, en hoe!
Onze Ben heeft vrijdag voor de 50e keer de Alternatieve Elfstedentocht uitgereden en wel in de formidabele tijd van 7:44:50
Klasse Ben, dat heeft nog geen enkele Mooie Nel gepresteerd. We zijn supertrots op jou en op Ada die al die 50 tochten voor de persoonlijke verzorging en aanmoediging heeft gezorgd. Echte kanjers.

 

Komende dinsdag zal een mooie delegatie van Schaatsclub Mooie Nel aan de 3e Alternatieve Elfstedentocht meedoen. We wensen de dames en heren een mooie schaatsdag en veel succes, we gaan jullie volgen.